favoritter

Ha en god sommer!

Nyheder

06.27.2018

Bloggen ønsker deg en god sommer!

Sommeren ligger rett rundt hjørnet, og bloggen tar derfor en pause for å puste ut etter et travelt og spennende år med mange forskjellige temaer på bloggen. Vi vil vi gjerne sende en stor takk til deg for at du er leser det vi deler.

For 15 måneder siden startet vi denne bloggen med det formål å gi alle interesserte et innblikk i vår verden av høystyrkebetong. Vi var klar over at bloggen dekket et nisjeområdet, og vi startet derfor bloggen med så lave forventninger som mulig. Selvfølgelig håpet vi å få mange lesere, men vi trodde aldri at bloggen skulle komme til å bli så populær, bare 15 måneder etter å ha lagt ut det første blogg innlegget.

 

 

Takket være deg, har bloggen blitt sett mer enn 15.000 ganger av mer enn 4000 unike besøkende fra 71 land rundt omkring i verden. Bloggen har gått verden over med UHPC interesserte fra bl.a Skandinavia, Asia, Afrika, USA, Sør-Amerika, Australia. Det er veldig spennende og ikke til å tro! Nedenfor kan du lese noen av de mest populære blogginnleggene de siste 15 månedene.

 

Våre 10 mest leste blogginnlegg:

Verdensledende i høystyrkebetong (UHPC)

CRC seighet

Noen betraktninger ved bruk av høystyrkebetong (UHPC)

CRC vs CRC i2®

Avansert støping – Eksperiment R

Det uendelige potensiale i betong

Førsteinntrykket på en konferanse i høystyrkebetong (UHPC)

Grunnleggende egenskaper i CRC

Kaldbøyning av CRCi2®

10 regler for bruk av høystyrkebetong

 

Hva kan du forvente av oss nå ?

Etter et godt år, som  har tatt opp mange emner om høystyrkebetong (UHPC), vil bloggen ta en pause i sommerferien. Derfor vil ingen nye innlegg bli lagt ut på bloggen før 15. august. Fra august kan du forvente mange spennende innlegg som f.eks den fullførte Experiment R-skulpturen, hovedkontorets utvidelse, livssyklusanalyse, branntester og mye mer. Du kan også forvente deg en frekvens på en blogg i måneden. Vi vil  selvfølgelig legge inn en høyere frekvens hvis vi står overfor temaer med høy nyhetsverdi😊

Vil du vite mer om Hi-Con ?

Våre blogginnlegg har først og fremst et teknisk innhold, men som en kontrast til de tekniske utfordringene vil jeg avslutte dette blogginnlegget ved å vise deg kulturen i Hi-Con - en video som vi tror forklarer mye om selskapet og folkene som jobber der - og det tar bare 4 minutter 😊 Ta en titt!

Det var alt, for nå! Vi ser frem til å gjenoppta bloggen i august. Inntil da ønsker vi deg en flott og solrik sommer. Ikke glem å legge igjen en kommentar på vår WordPress blogg hvis du har et tema du vil at vi skal skrive om :-)

 

Forfatter av dette innlegget

Julie Nayberg Thomsen
Group Brand Manager