favoritter

En vurdering av høystyrkebetong

Blog posts

En vurdering av høystyrkebetong

 

 

For alle prosjekter er det ett eller flere materialer som kan brukes. UHPC er ikke alltid det riktige valget for jobben, og vi er veldig opptatt av å si fra tidlig i prosessen og anbefale andre materialer og leverandører hvis vi mener at UHPC ikke er det riktige å bruke. Dette avhenger hovedsakelig av ønsket uttrykk, konstruktive egenskaper, vedlikeholdskrav, funksjonalitet, pris etc.

Når skal du vurdere å bruke høystyrkebetong ?  Det er det dette innlegget handler om. Selvfølgelig er vi klar over at vi kanskje er litt partiske når vi skal snakke om de store potensialene som vi tror materialet besitter, men vi håper samtidig å inspirere deg til å føle det litt på samme måte. Du kan også besøke eller besøke innlegget om Betongens uendelige potensial for å bli inspirert.

 

En vurdering av høystyrkebetong

Vurder alle muligheter når du arbeider med CRC i2® høystyrkebetong. Uavhengig av det spesifikke prosjektet eller formålet, tar vi uttalelsen om "å gjøre drømmer til virkelighet i høystyrkebetong" veldig alvorlig. F.eks innenfor områdene:

Boligprosjekter - balkonger, trapper eller fasader som krever et bestemt esteisk design, størrelse, funksjonalitet, høy styrke, brannmotstand, motstandsdyktighet, lav vekt på bygningen, vedlikeholdsfrie overflater, spesielle installasjonsprinsipper, montasjeprinsipper etc. innen renovering eller nybygg.

    

  
Bilder som viser renoveringsprosjektet "Ved Volden" med nye balkonger som gjenskaper den opprinnelige utformingen og renoveringsprosjektet på Thorvaldsensvej med nye balkonger installert på eksisterende bygning.

 

  
Det nye byggeprosjektet "Ørestadshuset" i København med balkonger i høystyrkebetong gir bygningen et spennende arkitektonisk uttrykk. Og den store trappen på "Copenhagen Plant Science Center"

 

Infrastrukturløsninger – f. eks broer der funksjonalitet og pen design er viktig

  
Catharina Bridge i Leiden og Pijnacker Bridge for lett trafikk

 

Urban - design som benker, bord eller scenetak i høystyrkebetong som bidrar til å skape et funksjonelt innendørs og utendørs rom.

 

  
Zaha Hadid benker i Winton Gallery Science Museum i London og en scene i Brønderslev montert på stedet med CRC JointCast.

 

 


Den 21 meter lange og 19 tonn tunge Eksperiment R skulpturen.

 

Sikkerhet -  Fungerer som terrorbeskyttelse og står imot eksplosjoner, høy motstandsdyktighet, spredningskontroll og brannmotstand

 

 

Miljø  - som bølge og vindkraft
 

  
Å lage fornybar energi og offshore konstruksjoner

 

For å oppsummere denne bloggen er høystyrkebetong et godt valg av materiale hvis du står overfor et hvilken som helst type prosjekt som krever en skreddersydd design som tar hensyn til funksjonalitet, motstandsdyktighet, sprekkontroll, form, størrelse, estetisk design, holdbarhet, vekt etc. . Hvis du vurderer å jobbe med høystyrkebetong i ditt neste byggeprosjekt, anbefaler jeg deg å hoppe tilbake til forrige innlegg "10 trinns guide for brukere av  CRC i2®" av Tommy B. Hansen eller ta en titt på de 10 trinnene som er oppsummert nedenfor:

 

Tenk STORT

Vær kreativ

Start tidlig

Søk etter referanser

Vurder KONTEKSTEN

Vurder MONTASJEN tidlig

Ikke vent med DETALJER

FORENKLE hvis det er mulig

Forklar hva du forventer av OVERFLATE UTTRYKK

KONTAKT Hi-Con så snart som mulig.

 

Tusen takk for at du leser bloggen. Hvis du har kommentarer eller spørsmål angående innlegget, vennligst legg igjen en kommentar på vår Wordpress-side.

 

Forfatter av dette innlegget

Julie Nayberg Thomsen
Group Brand Manager