favoritter

God jul og Godt nyttår

Blog posts

God jul og Godt nyttår

 

Snart er juleferien her, og vi vil derfor stoppe opp et øyeblikk og takke alle våre lesere og følgere for deres interesse for bloggen vår. Pga av deg opprettholder vi vår motivasjon til å skrive om våre erfaringer med vårt eget material CRC i2® høystyrkebetong og anvendelsen av UHPC i Hi-Con og i utlandet. Vi vil også takke våre spanske UHPC-venner, som skriver mange positive ord om Hi-Con, og har blitt inspirert til å starte sin egen blogg for å spre ordet om Ultra High Performance Concrete.

 

Da bloggen begynte i april 2017, hadde vi ingen forventning om omfang og interesse. Nå, med rundt 1500 unike besøkende og mer enn 6000 visninger fra mennesker i 52 land, er vi mer enn fornøyd og hvor langt vi har kommet. Takk skal du ha!

 

 

 

Nå tar vi en pause fra å legge ut nye innlegg på bloggen, og vi gleder oss til å fortsette 10. januar 2018. I 2018 skal vi blant annet skrive innlegg som dekker ulike emner om normer og standarder innen høystyrkebetong, konstruksjoner, kontorutvidelsen og fullføringen av eksperiment R.

 

Din topp 10 blogginnlegg

Vi avslutter siste halvdelen av året med å gi deg dine topp 10 blogginnlegg iløpet av året og minner deg på om å besøke vår Hi-Con Christmas Quiz og vinne en "HI-CON STOL". I dag er det din siste sjanse til å delta.

 

1. Verdensledere i UHPC?


2. Førsteinntrykk fra UHPC-konferansen i Montpellier, Frankrike


3. Avansert støpning - Eksperiment R


4. De uendelige potensialene til betong
 

5. Motstandsdyktighet for CRC


6. Betraktninger ved bruk av høystyrkebetong


7. Utvidelse av Hi-Con sitt hovedkontor


8. Kaldbøyning av CRC i2®


9. Reparering av UHPC-elementer


10. CRC JointCast - Skjøter som er små, sterke og enkle

 

 

 

Igjen, takk så mye for din interesse, og vær så snill å legge igjen en kommentar på vår Wordpress Blog hvis du vil påvirke emnene som skal dekkes neste år!

 

God Jul og Godt Nyttår :-)

Forfatter av dette innlegget

Julie Nayberg Thomsen
Group Brand Manager