favoritter

Takk for at du leser bloggen!

Blog posts

Takk skal du ha!

 

Vi nærmer oss sommerferien og vi vil vi gjerne takke dere alle som leser og følger vår betongblogg. På grunn av deg har vi overgått alle forventninger.

 

Med nesten 2000 visninger fra mer enn 400 unike besøkende i mer enn 30 land, kunne vi ikke vært lykkeligere. Lesere fra Sentral-, Nord-og Sør-Amerika, Skandinavia og hele Europa til folk fra Sør-Afrika, Filippinene, India, Malaysia og Kina har funnet veien til bloggen. Takk skal der ha alle sammen!

 

 

 

 

Bloggpost katalog

 

Bloggen bygger på mange tanker, redaksjonelle møter, skrivetimer og planleggingsøkter. I løpet av de siste tre månedene har Tommy Bæk Hansen, Bendt Kjær Aarup, Hans Bruun Nissen og Rogier van Nalta dekket mange interessante emner. Hvis du savnet et par innlegg, har jeg oppført alle emnene for deg, slik at du kan gå tilbake i katalogen for å lese. Listen er satt opp i henhold til populariteten med de mest populære bloggpostene først. Ta en titt på listen nedenfor.

 

 

                                                                                                                                    

Sommerferie

 

Etter et flott halvår med betongbloggen vil vi ta en pause i sommerferien, noe som betyr at vi ikke kommer til å skrive noen innlegg før 23. august. Vi er veldig glade for å komme tilbake med flere innlegg på bloggen og vi vil blant annet starte en serie av innlegg ved å vise eksempler på konstruksjoner i CRC i2®.

 

 OG ....

 

Nå har tiden kommet for å invitere deg til å bidra på bloggen med temaer du ønsker å vite mere om. Vi ønsker å skrive om emner som skaper verdi for deg. Derfor er dine innspill viktige for å skape de beste bloggpostene i de kommende ukene.

Vi håper at du fortsetter å lese i august, og vi gleder oss til å motta ideer om temaer som skal dekkes.

 

Takk igjen for din tid og ha en flott sommer!

 

 

Gi oss din tilbakemelding på vår Wordpress-blogg

Forfatter av dette innlegget

Julie Nayberg Thomsen
Brand Manager