favoritter

Vi gjør drømmer til virkelighet i høystyrkebetong

 

Hi-Con spesialiserer seg på høystyrkebetong. Vi bruker materialet til å gjøre drømmene dine om unik arkitektur til virkelighet.

 

Det svært sterke og holdbare materialet bruker vi til å skape vakre trapper, balkonger, broer og fasadeelementer for unike byggeprosjekter over hele Europa.

 

Hovedkontoret ligger 20 km. nord for Aalborg.  Hi-Con har kontorer i Holland, Norge, Sverige og Finland.

Imagine

Inspirasjon går hånd i hånd med kreativitet, drømmer og fantasi. Vi ønsker å skape all verdens muligheter - et univers uten mange begrensninger og rom for å levere drømmer om en bedre verden - med nye produkter i nye sammenhenger og i nye perspektiver. Drømmenes verden - om noe nytt, annerledes eller utradisjonelt. Den skrå vinkel - ønsket om å utfordre kjente former, egenskaper eller estetikk i high perfomance concrete.

Innovate

Vi er klare til å prøve det uprøvde. Den innovative kulturen i vårt selskap må utfordre det kjente i prosessen med å skape nye prestasjoner og resultater. Pionerånd i en vakker forening med kunnskap og kompetanse for å utfordre og bli utfordret av omverdenen - av kunder, samarbeidspartnere og det ukjente.
Hi-Con er et senter for innovasjon som bringer sammen nyttig kunnskap og omdanner den til verdifulle løsninger med høystyrkebetong som fokusområde.

Impress

Bli  imponert og imponer andre. Opprett uttrykk som gnistrer av spenning og sympati - for deres estetiske kvaliteter eller for deres funksjonelle egenskaper. Løsninger med high performance concrete, som inviterer til et spesielt uttrykk for å gjøre inntrykk. Appellér til alle sansene og skap opplevelser blant mennesker rundt firmaer og produkter. Vi vil ikke bare være kjent for det vi sier - men av det vi gjør.

Bli inspirert


Følg Hi-Con på Pinterest
Les mer Hva er høystyrkebetong?

Vil du vite mer om Hi-Con?

Peter Vendelin Olesen
Group CEO