favoritter

Verdier

Verdier

Hi-Cons strategien er basert på tre nøkkelverdier:

 

             
           


Inspirasjon går hånd i hånd med kreativitet, drømmer og fantasi. Vi ønsker å skape all verdens muligheter - et univers uten mange begrensninger og rom for å levere drømmer om en bedre verden - med nye produkter i nye sammenhenger og i nye perspektiver. Drømmenes verden - om noe nytt, annerledes eller utradisjonelt. Den skrå vinkel - ønsket om å utfordre kjente former, egenskaper eller estetikk i high perfomance concrete.

   
 

 


Vi er klare til å prøve det uprøvde. Den innovative kulturen i vårt selskap må utfordre det kjente i prosessen med å skape nye prestasjoner og resultater. Pionerånd i en vakker forening med kunnskap og kompetanse for å utfordre og bli utfordret av omverdenen - av kunder, samarbeidspartnere og det ukjente.
Hi-Con er et senter for innovasjon som bringer sammen nyttig kunnskap og omdanner den til verdifulle løsninger med høysyrkebetong som fokusområde.

 

   

Bli imponert og imponer andre. Opprett uttrykk som gnistrer av spenning og sympati - for deres estetiske kvaliteter eller for deres funksjonelle egenskaper. Løsninger med high performance concrete, som inviterer til et spesielt uttrykk for å gjøre inntrykk. Appellér til alle sansene og skap opplevelser blant mennesker rundt firmaer og produkter. Vi vil ikke bare være kjent for det vi sier - men av det vi gjør.

Bli inspirert


Følg Hi-Con på Pinterest

Vil du vite mer om Hi-Cons verdier og kultur?

Peter Vendelin Olesen
Group CEO