favoritter

Nørresundby

Fjordtårnet

Prosjektdetaljer

Entreprenør:
A. Enggaard A/S

Byggeår:
2017/2018

Arkitekt:
Bjørk & Maigaard ApS

Ingeniør:
Niras Aalborg

Hi-Con hadde gleden av å levere den moderne og spektakulære bygningen med både balkonger og galleri. Fjordtårnet ligger bare et steinkast fra vannet og ved siden av den nye kulturbroen som forbinder Nørresundby med Aalborgs hjerte.

Hi-Con leverte blokken med 40 identiske balkonger og "kroppen" med 39 balkonger i forskjellige variasjoner. Balkongene er støpt med en balkongplate som måler mellom 85-125 mm tykkelse. I tillegg til 80 balkonger leverte Hi-Con også Fjordtårnet med 34 gallerielementer som måler mellom 80-100 mm tykkelse og 200 mm i bredde. For å bære galleriene, leverte Hi-Con 47 kolonner med en høyde på 3 meter. Sist men ikke minst Hi-Con leverte prosjektet med 14 veggelementer til tårnet i bygningen som måler 100 mm tykkelse.

Balkonger, gallerier og søyler til "kropp" av bygningen er støpt i grå CRC i2® med rustfrie stålfibre, mens balkongene som er montert på "tårnet", er i lys høystyrkebetong CRC i2®.

Kontakt

Fortell oss om dine drømmer om spektakulære design og innovative produkter, enten det er nybygging eller renovering. Sammen kan vi utnytte de store potensialene som finnes i høystyrkebetong.

Kristian F. Worm
Salgskonsulent - Altaner og Trapper

+45 25 21 23 11