favoritter

London - UK

Zaha Hadid bænke

Prosjektdetaljer

Byggeår:
2016

Arkitekt:
Zaha Hadid Architcts

Ingeniør:
Odico Formwork ApS

Hi-Con har levert 14 benker, bestående av i alt 42 deler til The Winton Gallery Science Museum i London. Gulvets bæreevne i galleriet lå på en maksimal vekt på 250 kg, hvilket stilte noen helt spesifikke krav til tykkelsen på benkenes betongramme. Derfor falt valget på Hi-Con som leverandør av disse benkene, da våre materiale besitter nettopp slike egenskaper.

For dette formålet utviklet vi en helt ny type binder, som vi har kalt CRC i4®. Denne konkrete miksen har en god støpekvalitet, men inneholder verken fiber eller forsterkning, og er derfor ikke egnet for bærende konstruksjoner.

For at  benkene i det hele tatt kunne formes og avformes med EPS kjerner og montert på stedet med svært små toleranser, til tross for deres svært komplekse geometri, utviklet Hi-Con både former og montasjekonsept for dette prosjektet.

Downloads

Ingen downloads tilgængelige

Kontakt

Fortell oss om dine drømmer om spektakulære design og innovative produkter, enten det er nybygging eller renovering. Sammen kan vi utnytte de store potensialene som finnes i høystyrkebetong.

Kristian F. Worm
Salgskonsulent - Altaner og Trapper

+45 25 21 23 11